It appears that you are using an old browser, which may make it not work or look as it should.
  • Made to Measure FI

Mittatilauspaidat

 Suunnittele oma Stenströms-paitasi

Stenströmsillä emme koskaan tingi kankaiden laadun, leikkuun tai ompelun osalta. Yksinkertaisesti, haluamme tarjota sinulle vain parasta. Mittatilauspaita palvelumme antaa sinulle mahdollisuuden luoda aivan oman Stenströms-paidan omien mittojesi sekä mieltymystesi mukaan. Jälleenmyyjillämme  on laaja valikoima erilaisia kankaita, kuoseja, kauluksia ja hihansuita joista voit valita mieleisesi. Mikäli haluat, myymälän henkilöstö tallentaa mittasi myöhempää käyttöä varten, jolloin uuden mittojesi mukaisen Stenströms -paidan tilaaminen on jatkossa helppoa.

Vietämme mittatilauspäiviä 1/10-2/10 lippulaivamyymälässämme Helsingin Aleksanterinkadulla. Tilatessasi päivien aikana 2 mittatilauspaitaa, saat palvelumaksun veloituksetta (norm. 36/€ paita). 

Varaa aika puhelimitse p. 044-7760700 

Tai ehdota sinulle sopivaa aikaa sähköpostitse info@stenstromsflagshipstore.fi niin olemme sinuun yhteydessä.

Asiakkaiden turvallisuuden vuoksi käytämme kasvomaskia.

Miksi mittatilauksena?

Mittatilauspaidan tärkein ominaisuus on sen istuvuus. Paita sopii täydellisesti juuri sinulle. Vaikka valmispaita ehkä sopisikin, pienet mutta tärkeät muutokset saavat paidan istumaan vieläkin paremmin. Ehkä hihojen pitäisi olla hieman pidemmmät, vyötärön kapeampi tai kauluksen eri kokoinen? Mittojen mukaan valmistettu paita on tehty sinun mitoillasi juuri sinulle. Valmispaita voi näyttää hyvältä, mutta mittojesi mukaan valmistettu paita näyttää ja tuntuu hyvältä myös liikkuessasi, sillä se mukailee luontevasti kehoasi.

Räätälöity paita yksilöllisillä yksityiskohdilla

Paidan istuvuus ei ole ainoa syy mittojen mukaan valmistetun paidan tilaamiseen. Paidan yksilölliset yksityiskohdat ovat yhtälailla tärkeitä. Mittapaidan tilatessasi pääset myös suunnittelemaan juuri sinulle täydellisen paidan. Valmispaitaa ostaessa valikoima rajoittuu myymälässä tarjolla oleviin vaihtoehtoihin. Tilatessasi mittapaidan pääset valitsemaan täysin miltä paitasi näyttää. Voit valita vapaasti paidan mallin, kankaan, kuosin, tikkausten sävyn, napit, kauluksen sekä kalvosinten mallin. Paidastasi tulee täysin yksilöllinen.

Sinä päätät

Yksi ensimmäisistä valinnoista on kangas, josta haluat paitasi valmistettavan. Haluatko yksivärisen vai ehkä kuviollisen paidan? Ehkäpä haluat lisätä kontrastikankaan kauluksen ja kalvosinten sisäpuolelle. Meillä on laaja valikoima korkealuokkaisia kankaita joista valita, uusia ajankohtaisia materiaaleja ja kuoseja lisätään jokaisella kaudella. Mikäli haluat kaikkein parasta, ehkä päädyt valitsemaan jonkin silkkisen tuntuisista Sea Island-puuvillalaaduistamme. Voit valita myös paitasi mallin eri vaihtoehdoista; Superslim, Slimline, Fitted Body tai Classic. Lopuksi pääset valitsemaan juuri sen kauluksen ja kalvosinten mallin jonka haluat. Paitaan on mahdollista kirjoa monogrammisi toivomallasi sävyllä.

 

Mitä voit odottaa mittatilauspaidoiltamme

Vieraillessasi jälleenmyyjiemme luona, heidän asiantunteva henkilökunta auttaa sinua täydellisen mittatilauspaidan luomisessa. He ottavat mittasi, huomioivat mieltymyksesi ja tekevät tilauksen. Oma paitatehtaamme Virossa leikkaa ja valmistaa toiveittesi mukaisen paitasi. Toimitusaika on noin neljä viikkoa. Voit valita suosikkisi erinomaisista kankaista, langoista ja napeistamme. Voit valita myös kontrastikankaat, kalvosinten ja kauluksen mallin sekä halutessasi myös monogrammisi brodeerauksen. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Mittatilauspaita on hyvä valinta formaalimpiin tilaisuuksiin sekä business-pukeutumiseen. Kuinka saan oman Stenströms -mittatilauspaidan? Etsi sinua lähinnä oleva jälleenmyyjä myymälähakemistostamme. Mittatilauspaitaa ei voi tilata verkkosivuillamme. Täältä voit kuitenkin löytää rutkasti inspiraatiota oman tyylisi luomiseen.
We use cookies to provide you with the best possible customer experience.More information