Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, vilket kan göra att det inte fungerar som det ska.
Nyheter

Klä dig för semestern

Spana in våra snygga sommarplagg och gör dig redo för att sätta semesterstilen.

Upptäck mer

Sätt sommarstilen inför semestern

Vare sig du letar efter en somrig kontorslook, något att bära till sommarens alla fester eller en avslappnad outfit till stranden så hittar du det hos oss.

Upptäck mer

Nyheter herr

Nyheter dam

Klänningen – ett säkert stilkort

Vi älskar klänningens mångsidighet; ett enda plagg som skapar en hel outfit som passar dag som kväll. Vi har klänningar för alla tillfällen, hitta din nya favoritklänning här.

Upptäck mer

Kortärmat när det är soligt och varmt

Den kortärmade skjortan eller pikén är det perfekta plagget när det är varmt ute och passar både under lediga sommardagar, till jobbet eller festliga stunder. Spana in våra senaste nyheter nu.

Upptäck mer

Gör dig redo för examen i stil

Äntligen är studierna klara! Fira dina bedrifter i en snygg skjorta som du även kan använda vid den efterlängtade arbetsintervjun.

Inspireras

Bli bröllopsredo

Ska du gifta dig? Eller ska du gå på bröllop? Oavsett så har vi allt du behöver här.

Shoppa

1899 Heritage

Med stolthet sedan 1899

Stil, komfort och kvalitet in i minsta detalj är grunden i den filosofi som gjort Stenströms till ett av Sveriges mest välkända varumärken. Den klassiska Stenströmsskjortan bär en 100-årig tradition av yrkeskunnande och kvalitetskänsla. Affärsidén har utvidgats till att i dag även omfatta damskjortor & blusar, stickade plagg och accessoarer. 

Sedan många år tillbaka är vi Kungliga Hovleverantörer och får använda de båda titlarna ”By appointment to H M the King Carl XVI Gustav of Sweden” och ”By appointment to H M the Queen of Sweden”. 

Läs hela historien här.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse.